TAAL.

Heeft u een BMW/MINI uit het buitenland gekocht en wilt u de taal veranderen? Changoe Diagnostics kan de taal naar Nederlands veranderen. Niet alleen wat zichtbaar is op de display maar ook de spraak word veranderd naar Nederlands.

Het kan zijn dat het navigatie systeem bijvoorbeeld Italiaans/Duits/Frans/Engels aangeeft, maar dat kan met behulp van de originele BMW software veranderd worden.

Om de taalinstelling van uw BMW te wijzigen, gaat u naar het hoofdmenu van het iDrive-systeem. Dit systeem is het centrale bedieningspaneel van uw BMW en kan worden bediend met behulp van de controller, die zich tussen de voorstoelen bevindt.

Navigeer door de menu's van het iDrive-systeem en zoek naar de taalinstelling. Deze is meestal te vinden onder "Instellingen" of "Opties". Zodra u de taalinstelling heeft gevonden, selecteert u "Nederlands" uit de lijst van beschikbare talen. Afhankelijk van uw BMW-model kan de taalinstelling ook worden gewijzigd via de instrumentencluster of het multimediascherm.

Als de taalinstelling niet beschikbaar is in het menu, kunt u overwegen om de software van uw BMW bij te werken naar een versie die Nederlands ondersteunt.