AKOESTISCH GELUID.

Heeft u liever een andere toon als de auto meldingen geeft? Er zijn 3 verschillende opties beschikbaar: BMW, ROLLS ROYCE, BMW-i.

Het BMW alarmgeluid kan verschillen afhankelijk van het model en het bouwjaar van uw BMW. De nieuwere BMW-modellen hebben een meer geavanceerd alarmgeluid, dat verschillende tonen en frequenties bevat om het onderscheid te maken tussen verschillende alarmsituaties. Dit maakt het gemakkelijker voor de eigenaar van de auto en voor omstanders om te weten wat er aan de hand is.

Als u merkt dat het BMW alarmgeluid niet langer werkt of als u merkt dat het geluidsvolume te laag is, dan kan er sprake zijn van een storing in het systeem. In dit geval is het belangrijk om het systeem zo snel mogelijk te laten nakijken en repareren door een erkende BMW-dealer of een gekwalificeerde reparatiewerkplaats.

Het is ook belangrijk om te weten dat het BMW alarmgeluid niet alleen bedoeld is om potentiële inbrekers af te schrikken, maar ook om de eigenaar van de auto te waarschuwen in geval van diefstal of inbraak. Het is daarom raadzaam om het BMW alarmgeluid altijd te laten activeren, zelfs als u slechts kort uw auto verlaat. Dit kan u helpen uw auto te beschermen tegen diefstal en inbraak en u geruststellen dat uw BMW veilig is.