FEM/BDC Module.

Als je problemen hebt met de FEM (Front Electronic Module) van je BMW, dan kan het zijn dat je diverse problemen ondervindt, zoals problemen met de verlichting, de ramen of de centrale vergrendeling. Gelukkig is het mogelijk om deze problemen op te lossen door middel van een FEM module reparatie.

FEM/BDC klonen

Het klonen van een BMW FEM module is een procedure waarbij een exacte kopie van de oorspronkelijke module wordt gemaakt. Deze procedure kan nuttig zijn als de oorspronkelijke module beschadigd is geraakt en niet meer functioneert. Door een nieuwe module te klonen, wordt de functionaliteit van de oorspronkelijke module overgedragen naar de nieuwe module.

Een van de voordelen van het klonen van een BMW FEM module is dat het veel goedkoper kan zijn dan het vervangen van de oorspronkelijke module. In sommige gevallen kan het klonen van de module ook sneller zijn dan het vervangen ervan.

Sleutels bijmaken.

Het bijmaken van BMW sleutels is niet zo eenvoudig als het bijmaken van sleutels voor andere automerken, omdat BMW sleutels zijn uitgerust met een chip die specifiek is geprogrammeerd voor jouw voertuig.

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe sleutels correct werken met jouw BMW, moeten ze worden geprogrammeerd door speciale software en apparatuur.

Dit kan bij de volgende modules: BMW CAS1/CAS2/CAS3/CAS4 /CAS4+ en FEM/BDC